KÅRES MINNE

Country Team Johnsen

 

<meta name="google-site-verification" content="XnEPzudGE57xR8kONqLs-jY0XMA5-F8r6lJosOMeNno" />

DETTE BRANT KÅRE FOR,DETTE ER HANS EGENE ORD:

 

ET VELSIGNET SAMARBEID!

DET ER VIKTIG FOR HVER SKRITT MAN TAR FOR AT NÅ MÅLET!

 

Vi hørte om en forkynner som prekte for kålhoder som barn men siden etter hvert ble stor fokynner til manges frelse. Det er hvor du har focuset som gjellder. Ser du sjelene som trenger frelse? De er på Guds hjerte forstår du. Du har sikkert noen i din familie som vi også vil nå gjennom tv, cder og møter.

 

Jeg vil ta det oppdrag Jesus ga oss. Jeg vil når min bok åpnes i himlen at Jesus ska si. Vel gjort du gode og trogne tjener. Det vil nok du også, ikke sant? Noen går og noen gir men med samme lønn i himmlen. Dette er et velsignede samarbeid der både du og oss har en viktige rolle i og en betydningsfull verdi i det hele!

Stå sammen med os og dette mål! Takk ska du ha /Kåre Johnsen

 

Nå må jeg Lena, fullføre Kåres opdrag. Takk at du vil stå med i det fortsatte arbeidet for Herren/Lena

Kåre Johnsen *4.7.1954 - 3.11.2016

 

Dette er skrivet om oss. Vi,Lena och

Kåre var gift 14 år och tjänade Gud:

 

COUNTRY TEAM JOHNSEN

HÄR FÅR DU VETA LITE OM LENA OCH KÅRE JOHNSEN

 

Norge och Sverige har åter bildat union och kommer här med en härlig blandning! Lena och Kåre Johnsen – som har sjungit tillsammans sedan sommaren 2002. De sjunger Country Gospel tillsammans! Allt ”från vagga till grav” som Kåre brukar säga!

 

Dom gifte sig på Countryfestivalen i Vemdalen 2003 och har varit oskiljaktiga både i vardagen och i artisteriet. Lena har tre barn, Rose-Marie, Carl-Fredrik och Jan-Henrik och Kåre har en son Brede.

 

Först bodde dom i det sköna Värmland, där det är ganska nära Norska gränsen! Sedan på en gård utanför Falköping – Storåker i Åsarp. 2011 på hösten flyttade de åter till Värmland till sitt hus på Älvenäs. Det ligger i Vålberg nära Karlstad. Där de också har Country Gospel Cafe.

 

Efter en stor satsning både sommaren 2008 och 2009 finns en del intresserade som kommer till dom stadigvarande Country Gospel Café kvällar som arrangerades av Country Gospel Mission utanför Falköping. Nu har de Country Gospel Cafe kvällar både där och i Värmland. Dom reser också i hela Norden på olika arrangemang, på kalas, bröllop, fester och i huvudsak i olika församlingar och kyrkor.

Sedan ett år tillbaka reser Carl- Fredrik(Calle) med teamet och detta år 2015 har också lillebror Jan-Henrik (Janne) börjat resa heltid han också.

 

Du kan se dom in emellan på Satellit tv kanalerna Gospel Channel, Kanal 10 Sverige och Kanal 10 Norge. De har også en egen web tvkanal www.cgtv.se. De spelar in sina TV program i studio i Spanien mellan Torrevieja och Alicante. Där gör de också musikvideos till andra som önskar det.

 

Kåre hade ett tufft liv som ung sedan blev han frälst och fri. Kåre är känd i Norge som en av ”Cowboytvillingene”. Han har sedan många år varit van vid att sjunga inför stor publik även i TV-rutan. Han gjorde 700 program på TV i Oslo å 1990-talet! Dessutom har han rest runt på många platser i Norge som evangelist.

 

Lena är känd att ”sjunga som en ängel” både som solist och i körer, mestadels i kyrkan. Men har också en sångutbildning. ”Country känns helt rätt för mig”, säger Lena och rättar till Cowboyhatten!Hon kom också ut 2011 med en ny cd i mer klassisk/musical stil och Julen 2009 kom en jul cd och ett jul tv program ut. Lena har skrivit det mesta av materialet till cd:en själv. Det finns mycket tänkvärt i texterna och så får hon användning för sin klassiska stämma i många av sångerna.

 

De har gjort runt tio cd produktioner tillsammans. Den senaste cden kom ut 2014 och heter "Himmelveient" Du kan bestilla cder i deras webshop:www.countryteam.tictail.com.

 

Lena skriver: Detta blev vår sista gemensamma cd så tog Kåre som sagt himmelveien själv. Han kommer alltid vara i mitt hjärta och jag vill fortsätta i hans vision, men det blir annorlunda. Det är många som kommer sakna Kåre.

 

På hans Facebooksida Kåre Johnsen finns möjlighet att skriva minnesord.

 

Tacksam för tiden som varit och en gång ska vi ses igen i himmelen!

Vi lyser frid över ditt minne!